In plaats van je persoonlijkheid te verdoezelen met één overweldigende geur, hebben wij vijf unieke PERFUME POWER SHOTS gecreëerd. Die niet alleen heerlijk ruiken maar ook een heleboel extra natuurlijke essentiële oliën bevatten die een invloed hebben op je neurosysteem. Spritz het op jezelf, om je heen of op je kleding en gebruik die kracht van geur. Ons LABORATOIRE DES SCENTIMENTS is gevestigd in Opio, vlakbij Grasse, waar we werken met de meest innovatieve parfumeurs om onze unieke PERFUME POWER SHOTS te ontwikkelen. Er is een PERFUME POWER SHOT voor elk moment van de dag, waarbij je de geurtjes ook goed over elkaar heen kunt gebruiken; ze bouwen op van licht en sprankelend naar zoet en zwoel. Natuurlijke ingrediënten met gerichte "aromachologische" werkingen die we onder andere gebruiken zijn bergamot, grapefruit, jasmijnolie, sandelhout, nootmuskaat, palisander, mint , rozenolie, mimosa, benjoin, vanille, peper, geranium, kardemom en gember. 

 

PerfumeLAB is een joint (ad)venture van Ingeborg Milsted-Lurvink, PerumeID en Edith Vervest, VERS branding


Edith Vervest, co-founder.

 

"Ik vind het belangrijk om een eigen signatuur te hebben in alles wat ik doe en draag. Daarom wil ik me niet identificeren met te herkenbare geuren van grote merken. Ik houd het liever subtiel. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in neurologie en met name neuromarketing. Zo kwam ik meer en meer te weten over de invloed en kracht van geuren. Et voilà, het idee voor perfumeLAB was geboren! Je eigen geur-garderobe met vijf unieke, bijzondere geuren, die je ook nog eens een kleine moodboost geven wanneer jij die nodig hebt! In mijn werk als branddesigner houd ik ervan om dingen puur en simpel te houden. Als het product goed is, heb je niet veel poehaa nodig. Daarom kozen we voor flesjes die door je brievenbus passen, noemen we de geuren gewoon bij hun naam en verpakken we ze in wolvilt en simpele doosjes zonder plastic.  Puur sCentiment!"

 

vers-branding.com


Ingeborg Milsted-Lurvink, co-founder

 

"Al meer dan 30 jaar is parfum mijn passie. Ik vind het heerlijk om te werken in deze creatieve wereld. Het creëeren van parfums is iedere keer weer een prachtig proces. Of het nu gaat om een eigen geur-handtekening voor een bedrijf, een toegankelijk geurtje voor een kledingmerk of een complexe geur voor een niche merk. I love it! Ik heb het geluk gehad in Parijs te mogen werken met parfumeurs als Pierre Bourdon en Maurice Roussel. Nu, met perfumeLAB is mijn persoonlijke wens uitgekomen; een geuren-garderobe met authentieke, pure geuren die genot, scentimental need en vakmanschap combineren. Ik breng hiermee het ware karakter van parfumerie samen met de kracht en werking van natuurlijke ingredienten"

 

perfumeID.com